Teamutvikling

«Teamene med et høyt trygghetsnivå leverer best resultater.»

Teamutvikling i BErgen og omegn

Teambuilding med hensikt

Noen har kanskje opplevd kritiske innvendinger når man har lansert ideen om å kjøre teambuilding med bedriften, avdelingen eller gruppa. Eller kanskje dere vurderer teambuilding, men er usikker på hva dere kan få ut av det? Vi tror litt av grunnen for det er at teambuilding er blitt et utvannet begrep. 

Det lurte å tenke over hva en ønsker å få ut av en teambuildings-samling. Er det å ha det gøy og skape engasjement eller å utvikle teamet? Det ene er ikke bedre enn det andre sånn vi ser det, men samlingen kan se nokså forskjellige ut. Derfor har vi begynt å bruke teamutvikling om teambuilding der hovedformålet er å utvikle teamet.

Skal en ha det moro mener vi øksekasting fungerer kjempe bra! 

Og vi anbefaler som regel lagkonkurranser i samarbeidsøvelser inspirert av teamutvikling når målet er å skape engasjement og trivsel. Er målet å ha gode samtaler om tema som samhandling, respekt og åpenhet er teamutvikling riktig valg.

Tilbakemeldingen fra gjengen er at dette var et proft opplegg som var veldig gøy å delta på! Vi vil anbefale dette videre til resten av folkene i Knowit.

Morten Risnes Engelsen – Knowit Consulting

Teamutvikling I Bergen og OMegn

Trivsel og utvikling

Teamutvikling er en teambuildingsaktivitet der gruppen sammen løser fem ulike og engasjerende samarbeidsøvelser. Det legges opp til at hele gruppen skal jobbe sammen for å løse oppgavene. 

De praktiske teambuildingsoppgavene får frem mekanismer en kan kjenne igjen fra virkeligheten. Det gir teamet muligheten til å reflektere over og snakke om styrker og forbedringspotensial i en trygg setting.

«Generelt finnes det ofte utrygghet i et team. Det gjør at at teammedlemmene trår litt forsiktig og ikke får spille sitt instrument eller rolle, skikkelig godt. Google har gjort nyere forskning på dette området, som er veldig anerkjent, som viser at de teamene med et høyt trygghetsnivå leverer best resultater.»

Ørjan Hummelsund
CEO & Partner
Human AS

Nyheter

Tidligere kunder

I løpet av et år møter ca. 50-70 bedrifter. Vi arrangerer blåtur, teambuilding til seminar, kick-offs, men også fulle dager der teamutvikling står på agendaen.

Norconsult

Norconsult

Norconsult Vi koste oss når vi tok i mot 48 stk. fra Norconsult på Solstrand hotel. Været er nydelig og…

Arrangement i Bergen sentrum

Arrangement i Bergen sentrum Alltid kjekt med gode tilbakemeldinger på våre arrangement. Takk for sist, det er bare…

Hva ønsker dere å oppnå?

Vi kommer gjerne med et forslag til hvordan en teamutviklingssamling kan se ut

Kontaktskjema

Vi er opptatt av at din opplevelse med oss skal være god

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?