Nyheter - Sotra Villmarksenter

Planleggingsdager på Panorama

9.11.2018
|
0 Kommentarer
|

Konkurranseløype med Leiknes skule

I går prøvde de ansatte ved Leiknes skule vår konkurranseløype på Panorama hotell og resort. Jeg deler de opp i to lag som skal konkurrer i fem teambuildingsinspirerte samarbeidsøvelser. Allerede i første øvelse avslører de seg selv, dette er en engasjert og kjekk gruppe.

Etter opplegget snakker jeg med Kathrine Hopland om formålet med samlingen. Hun forteller at de har invitert alle ansatte med på et 2-dagers teambuildingsopplegg på Panorama hotell i Sund. Det viser seg også at vi er oppvarmingsnummeret til Erik Han […]

Norconsult

30.10.2018
|
0 Kommentarer
|

Konkurranseløype med Norconsult

Vi koste oss når vi tok i mot 48 stk. fra Norconsult på Solstrand hotel mandag ettermiddag. Været er nydelig og alt ligger til rette for en kjekk samling med denne trivelige gjengen. Etter konkurranseløypen, som varer i 1,5 timer, slo jeg av en prat med sjefen, Helge Wiberg.

– Hva gjør dere for noe?
Akkurat vi, som er her i dag, er rådgivende ingeniører som spesialiserer oss på brannsikkerhet ved bygg og anlegg, mens Norconsult forøvrig er Norges største rådgiverbedrift innenfor bygg og anlegg […]

AVO consulting

30.10.2018
|
0 Kommentarer
|

Med roboter gjør de jobbhverdagen vår mer interessant og variert

I helgen hadde vi mobilt escaperoom med AVO consulting som en del av deres Halloween-fest. Gjengen som holder til i Nøstegaten er med i landets ledende IT-selskap innenfor robotisering og kunstig intelligens (AI). Jeg benytter selvsagt anledningen til å spørre noen spørsmål til et par av de ansatte.

– Jeg er litt overrasket av den lave gjennomsnittsalderen. Jeg tror ikke det er noen over 40 år her. Reflekterer dere resten av selskapet?
Selskapet ble startet for knappe 2,5 år siden. Og […]

På Nesttun vet de å bruke tanntråd

26.10.2018
|
0 Kommentarer
|

Teambuilding med Nesttun Tannklinikk

De jobber for god tannhelse i området rundt Nesttun og det er nok å holde fingrene i. I dag fikk vi gleden av å ha teambuilding med disse spreke og latterfulle damene fra Nesttun Tannklinikk.

Før teambuildingen rekker vi å snakke kort med de om deres arbeidshverdag. Vi får vite at de behandler mer enn 7000 pasienter i året. Altså 30 pasienter hver eneste arbeidsdag hele året. Et imponerende antall med tanke på hvor mange de er. De skryter samtidig av den gode tannhygienen hos sine potensielle kunder.

– Er det bra at tannhygiene er […]