Lasertag i Bergen og omegn

Teambuilding i Bergen og omegn

Lasertag

Lasertag er en spennende og actionfylt aktivitet som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Det er en moderne teambuildingsaktivitet, der deltakerne bruker lasermarkører til å markere hverandre og samle poeng.

 

Dere kan konkurrere alle mot alle eller lagvis. Hver deltaker får hver sin lasermarkør og et sett med sensorer som registrerer treff og poeng. I lasertag får en i utgangspunktet ikke vondt når en blir markert. For mer spenning kan vi likevel utstyre deltakere med et sjokkbånd, som stilles inn til å gi støt etter valgt styrkegrad. Det gjør at det kiler litt ekstra i magen underveis. Spillet kan spilles ute og inne. For eksempel ute i campen vår på Sotra, skoger, parker og parkeringsplasser i bergensområdet. Vi har en oppblåsbar bane som kan settes opp der dere er.

 

Lasertag er en sosial og engasjerende aktivitet som kan spilles som individ eller i grupper. Det er en flott måte å tilbringe tid med venner og familie, eller som en del av en teambuilding-økt for bedrifter og organisasjoner.

 

?

Morten Risnes Engelsen – Knowit Consulting

Hvorfor velge Lasertag?

Lasertag i Bergensområdet tilbyr en moderne og trygg variant av strategiske spill. Ved å bruke infrarøde laservåpen kan du utforske spennende spillområder og konkurrere med andre spillere. Her er noen grunner til hvorfor lasertag i Bergensområdet er så utrolig kjekt for teambuilding:

  • Engasjerende og actionfylt lasertag-opplevelse: Du kan oppleve spenningen ved å planlegge strategier, bevege deg rundt i et spennende spillområde og samarbeide med lagkameratene dine for å oppnå seier. Lasertag er en perfekt aktivitet for en gjeng som vil ha spenning og konkurranse.
  • Lagbasert samarbeid og teambuilding: Lasertag i Bergensområdet er en flott aktivitet for å styrke samarbeidet og teambuilding. Kommunikasjon, strategisk tenkning og evnen til å samarbeide blir viktige elementer for å vinne. Lasertag gir en unik setting for å øve på koordinering og samspill.
  • Tilpasningsdyktig og fleksibelt lasertag-tilbud: Vi tilpasser øvelsen etter dine ønsker og behov. Med ulike spillmoduser og spillområder som kan vi tilpasse opplegget til gruppestørrelsen og ferdighetsnivået til deltakerne. Enten det er en bursdagsfeiring, skoletur, utdrikningslag eller bedriftsutflukt, kan lasertag skreddersys for å gi den beste opplevelsen for gruppen din og for å styrke teambuilding-aspektet.
  • Trygt og skånsomt: Lasertag er en trygg aktivitet egnet for deltakere i alle aldre og fitnessnivåer. Det er ingen fysiske prosjektiler involvert, og utstyret er designet for å være skånsomt mot deltakerne. Du kan delta og ha det gøy uten å bekymre deg for skader. Lasertag er en sikker og spennende aktivitet som fremmer teambuilding på en positiv måte.
 

Opplev den spennende lasertag-opplevelsen i Bergensområdet på Sotra Villmarksenter og skap minner sammen!

Kom i kontakt med oss

Ikke nøl med å ta kontakt for bedre informasjon om Lasertag inne og ute i Bergen og omegn

Kontaktskjema

PVurderer dere Lasertag? Vi gir gjerne et uforpliktende tilbud

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?