Lasertag i Bergen og omegn

?

Morten Risnes Engelsen – Knowit Consulting

TEambuildingsaktivitet

Lasertag

Lasertag er en spennende og actionfylt aktivitet som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Det er en moderne teambuildingsaktivitet, der deltakerne bruker lasermarkører til å markere hverandre og samle poeng.

 

Lasertag er en sosial og engasjerende aktivitet som kan spilles som individ eller i grupper. Det er en flott måte å tilbringe tid med venner og familie, eller som en del av en teambuilding-økt for bedrifter og organisasjoner.

 

Hva er egentlig lasertag?

Lasertag er en en konkurranse der du skal markere motstandere med en lasermarkør. Dere kan konkurrere alle mot alle eller lagvis. Hver deltaker får hver sin lasermarkør og et sett med sensorer som registrerer treff og poeng.

Spillet kan spilles ute og inne. For eksempel ute i campen vår på Sotra eller skoger, parker og parkeringsplasser i bergensområdet. Vi har en oppblåsbar bane som kan settes opp på parkeringsplassen eller i et stort konferanserom. 

I lasertag får en i utgangspunktet ikke vondt når en blir markert. For mer spenning kan vi likevel utstyre deltakere med et sjokkbånd, som stilles inn til å gi støt etter valgt styrkegrad. Det gjør at det kiler litt ekstra i magen underveis.

Lasertag krever taktisk tenking, samarbeid og strategisk planlegging.

Enten du er ute etter en morsom utendørs aktivitet med venner eller en spennende teambuilding-økt, er lasertag en annerledes og frisk aktivitet.

Kom i kontakt med oss

Ikke nøl med å ta kontakt for bedre informasjon om Lasertag inne og ute i Bergen og omegn

Kontaktskjema

PVurderer dere Lasertag? Vi gir gjerne et uforpliktende tilbud

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?