Fasiliteter

Villmarksleiren vår

Villmarksleiren på Fjell ligger på historisk grunn. Fra krigen er den kjent som Russarleiren, oppkalt etter krigsfangene som ble holdt der under krigen.

I dag er det en flott leir med lavvo, konferanselokaler og store, grønne uteområder. Her er grupper av alle slag velkommen til å prøve vår kjekke teambuilding, nyte god mat og holde festlig lag til ut på kvelden.

Fasiliteter
Vi har sitteplasser under tak for ca. 100 stk. ved grilling/spising. Kapasitet i teambyggingsløypen vår er opptil 200 stk. Vi har høytalere og prosjektor/lerret som er tilgjengelig for bruk av våre gjester i forbindelse med arrangementer.

Vi arrangerer også sommerfester for grupper mellom 100 og 300 personer. Dette er et opplegg som passer for både familiearrangement eller bedrifter med bare voksne. Er du en arbeidsgiver eller en organisasjon som ønsker å lage et tilbud til hele familien så er dette opplegget helt supert!

Du kan bestille smørbrød, supper, grillmat og andre retter som nytes i leiren. Vi samarbeider med Steffistøvo og Glesvær kafe. Ved bestilling av grillmat sender de egen kokk som tilbereder og serverer på stedet.

ImageGenOvernatting
Panorama Hotel og Resort ligger kun en 20 min. kjøretur fra vår leir på Fjell. Vi hjelper deg gjerne med booke overnatting på dette nydelige hotellet. For grupper som vil ha en spesiell opplevelse anbefaler vi en overnatting i Marstein fyr.

Ønsker dere å overnatte nærmere Bergen sentrum? Vi hjelper med det også.