Velkommen til villmarksleiren

Sotra Villmarksenter

Villmarksleiren vår

Velkommen til villmarksleiren vår på Sotra! Det som var en fangeleir under Krigen er i dag en flott leir med lavvo, festlokaler og store, grønne uteområder. Hvert år tar vi i mot 50+ store og små grupper øker samholdet med teambuilding, nyter god lokal mat og koser seg sammen i villmarksleiren. 

Vi arrangerer teambuilding, sommerfester og blåturer for grupper mellom 10 og 500 personer fra Bergen og omegn. Vi har ulike opplegg som passer for alt fra familiedager, teamsamlinger til bedriftens sommerfest.

Besøkende kan fremdeles se sporene etter den store fangeleiren tyskerne anla i Sjubotn under andre verdenskrig. Mer enn 2000 krigsfanger, hovedsaklig russere – derav navnet Russarleiren, ble holdt her under krigen. Vi forteller historien når dere besøker oss og er dere mer interessert kan vi anbefale historisk løype.

Vi tilbyr leie av området i forbindelse med teambuilding og aktiviteter.

FAQ

Det er også fritt frem å ta med egen mat og/eller drikke. Gjester kan benytte våre kullgriller. Vi setter alltid frem kaffi og vann.

Vi tilbyr også besøkende å bestille smørbrød, supper/gryter, grillmat og tapas som nytes i leiren. Vi samarbeider med Steffistøvo og Glesvær kafé. Ved bestilling av grillmat sender de kokk som tilbereder og serverer i villmarksleiren

Vi har normalt sitteplasser til ca. 120 gjester. Selskapslokalet vårt har plass til 45 personer og uteområdet under tak tar tilsvarende. I tillegg har vi en koselig lavvo med plass til 30. Ta gjerne kontakt om du har en større gruppe også. Som regel kan vi ordne med ekstra sitteplasser.

Vi tilbyr normalt ikke overnatting i campen. Vi har samarbeid med flere steder som tilbyr overnatting og kan ha opplegg for dere der.

Det er vertskap til stedet under hele oppholdet, som rydder og holder rent.  

Vi serverer kaffi og har vann tilgjengelig for besøkende. Det mulig å sette medbrakt drikkevare kaldt i vårt kjøleskap.

I selskapslokalet er det projektor og lerret. Dere får også tilgang til store høyttalere.

Vi har fire ute-toalett med tilgang også for rullestolbrukere.

For mindre grupper kan det være tilfellet at en deler område med andre grupper. Vi vil legge tilrette for at gruppene har hvert sitt område og informerer selvsagt på forhånd.

Kom i kontakt med oss

Ikke nøl med å ta kontakt for bedre informasjon om våre tjenester

Kontaktskjema

Planlegger dere å ha en samling? Vi gir gjerne et uforpliktende tilbud

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?