Velkommen til villmarksleiren

Sotra Villmarksenter

Villmarksleiren vår

Velkommen til villmarksleiren vår på Sotra! Det som var en fangeleir under Krigen er i dag en flott leir med lavvo, konferanselokaler og store, grønne uteområder. Hvert år tar vi i mot ca. 30 store og små grupper som prøver vår teambuilding, nyter god lokal mat og koser seg sammen i villmarksleiren. 

Vi arrangerer sommerfester og blåturer for grupper mellom 100 og 300 personer fra Bergen og omegn. Dette er et opplegg som passer for både familiearrangement eller bedrifter med bare voksne. Er du en arbeidsgiver eller en organisasjon som ønsker å lage et tilbud til hele familien så er dette opplegget helt supert!

Besøkende kan fremdeles se sporene etter den store fangeleiren tyskerne anla i Sjubotn under krigen. Mer enn 2000 krigsfanger, hovedsaklig russere, ble holdt her under krigen. Vi forteller gjerne historien og er dere mer interessert kan vi anbefale historiske løype.

Det er også fritt frem å ta med egen mat og/eller drikke. Gjester kan benytte våre kullgriller. Vi setter alltid frem kaffi og vann.

Vi tilbyr også besøkende å bestille smørbrød, supper/gryter, grillmat og tapas som nytes i leiren. Vi samarbeider med Steffistøvo og Glesvær kafé. Ved bestilling av grillmat sender de kokk som tilbereder og serverer i villmarksleiren

Vi har plass til 4o spisende i festlokalet, 30 i lavvoen, 40 ute under tak. Ved behov kan vi øke mengden sitteplasser med å leie inn telt slik for å ta i mot grupper på 100+.

Vi tilbyr normalt ikke overnatting i campen. Vi har samarbeid med flere steder som tilbyr overnatting og kan ha opplegg for dere der.

Det er vertskap til stedet under hele oppholdet, som rydder og holder rent.  

Vi serverer kaffi og har vann tilgjengelig for besøkende. Det mulig å sette medbrakt drikkevare kaldt i vårt kjøleskap.

I festlokalet er det projektor og lerret. Dere får også tilgang til store høyttalere.

Vi har fire ute-toalett med tilgang også for rullestolbrukere.

For mindre grupper kan det være tilfellet at en deler område med andre grupper. Vi vil legge tilrette for at gruppene har hvert sitt område og informerer selvsagt på forhånd.

We Provide Outsourced IT Services For Small & Mid-Sized Business

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Kom i kontakt med oss

Ikke nøl med å ta kontakt for bedre informasjon om våre tjenester

Kontaktskjema

Planlegger dere å ha en samling? Vi gir gjerne et uforpliktende tilbud

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*