Quizshow

Inspirert av Alle mot 1 får dere en interaktiv quiz der alle stiller likt

Tilbakemeldingen fra gjengen er at dette var et proft opplegg som var veldig gøy å delta på! Vi vil anbefale dette videre til resten av folkene i Knowit.

Morten Risnes Engelsen – Knowit Consulting

Quizshowet der alle stiller likt

Engasjerer og samler

En teamquiz der lagene konkurrerer om å komme nærmest mulig svaret på oppgaver såpass oppfinnsomme at de ikke har noen relevant forkunnskap. Spørsmålene kommer i form av «live-øvelser» som gjennomføres på scenen eller på video innspilt i forkant. Før hver gjennomføringen av hver oppgave gir lagene sine beste kvalifiserte svar på relevante spørsmål. (f.eks. hvor lang tid bruker den beste deltakeren på å slå ned 10 spiker). Spørsmålene besvares i vår egen dedikert app.

Spørsmålene kommer i form av «live» øvelser som gjennomføres i salen eller vises på video. Før hver øvelse presenteres oppgaven og lagene får et par minutter på å komme frem til hvordan de tror det vil gå. Etterpå blir øvelsene gjennomført og poeng delt ut.

Nyheter

Tidligere kunder

I løpet av et år møter ca. 50-70 bedrifter. Vi arrangerer blåtur, teambuilding til seminar, kick-offs, men også fulle dager der teamutvikling står på agendaen.

Teamutvikling med Hjelpemiddelservice

Teamutvikling med Hjelpemiddelservice

Teambuilding med Kommunal hjelpemiddelservice Det er en reflektert og hardtarbeidende gruppe vi møter tidlig lørdag morgen for teambuilding.…

Kom i kontakt med oss

Ikke nøl med å ta kontakt for bedre informasjon om våre tjenester

Kontaktskjema

Planlegger dere å ha en samling? Vi gir gjerne et uforpliktende tilbud

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?