DISK

Forbedre Teamets Dynamikk Med Persolog Personfaktormodell

TeambuildinG som gir innsikt

Få bedre innsikt og forståelse

Å bygge sterke og effektive team er viktig for bedrifter i Bergen og omegn. Hos Sotra Villmarksenter tilbyr vi skreddersydde teamutviklingsopplevelser som kan hjelpe teamet ditt med å samarbeide bedre. En viktig del av vår tilnærming er Persolog personfaktormodell (DISK), et nyttig verktøy for å forbedre teamets dynamikk og ledelse.

Hva er DISK

DISK gir en innsikt i individuelle personlighetstrekk og atferdsmønstre. Den deler adferdsmønster inn i fire hovedkategorier: Dominans (D), Innflytelse (I), Stabilitet (S) og Konsekvens (K). Dette gir en forståelse av hvorfor en reagerer ulikt på situasjoner, tar forskjellige beslutninger, og hvordan en foretrekker å samhandle med andre. Denne innsikten kan brukes til å forbedre samarbeid og kommunikasjon.

De fire hovedfaktorene

1. Dominant (D):

Dette aspektet fokuserer på hvordan en person håndterer utfordringer og beslutninger. Individer med høy dominansverdi har en tendens til å være selvsikre, målrettede og resultatorienterte. De tar ofte ledelsen i situasjoner og er villige til å ta risiko.

2. Innflytelsesrik (I): 

Innflytelsesfaktoren handler om hvordan en person påvirker og samhandler med andre. Personer med høy innflytelse er ofte sosiale, utadvendte og flinke til å bygge relasjoner. De trives i team og er flinke til å inspirere og motivere andre.

3. Stabil (S): 

Stabilitetsaspektet dreier seg om hvordan en person reagerer på endringer og stress. Personer med høy stabilitet er tålmodige og pålitelige. De bidrar til å opprettholde harmoni og ro i en gruppe.

4. Kvalitetssøkende (K): 

Kvalitetsfaktoren fokuserer på hvordan en person analyserer informasjon og tar beslutninger. Individer som scorer høyt på denne faktoren er grundige, nøyaktige og opptatt av detaljer. De er flinke til å løse komplekse problemer og streber etter kvalitet.

Bruken av personfaktormodeller

DISK er en personfaktormodell som brukes bredt innenfor personlig utvikling, ledelse og teambygging. Det gir en forståelse av individuelle styrker, svakheter og preferanser, noe som er godt startpunkt for å forbedre kommunikasjonen, samarbeidet og effektiviteten i både personlige og profesjonelle sammenhenger.

Organisasjoner bruker ofte personlighetsvurderinger for å bygge sterke team, forbedre lederskapet, redusere konflikter og øke produktiviteten. Individer kan dra nytte av DISK for å oppnå personlig vekst, bedre selvinnsikt og forbedre relasjonene sine med andre.

Nyheter

Tidligere kunder

I løpet av et år møter ca. 50-70 bedrifter. Vi arrangerer blåtur, teambuilding til seminar, kick-offs, men også fulle dager der teamutvikling står på agendaen.

Teamutvikling med Hjelpemiddelservice

Teamutvikling med Hjelpemiddelservice

Teambuilding med Kommunal hjelpemiddelservice Det er en reflektert og hardtarbeidende gruppe vi møter tidlig lørdag morgen for teambuilding.…

Kom i kontakt med oss

Ikke nøl med å ta kontakt for bedre informasjon om våre tjenester

Kontaktskjema

Planlegger dere å ha en samling? Vi gir gjerne et uforpliktende tilbud

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?