Referanser


«Takk for en veldig god gjennomføring av vår teambuilding.
Alle var veldig fornøyd og stemningen var på topp resten av kvelden.
Det var bra for neste dag var en lang dag med tungt faglig stoff.»

Lillian Caspersen

 

Logo Aleris

«Jeg vil på vegne av meg selv og mine kollega takke dere for en kjempebra service og et kjempebra opplegg dere ordnet til for oss nå på lørdag 30.08.2014. Vi storkoste oss alle sammen og jeg har bare fått positive tilbakemeldinger på hvor bra opplegg vi hadde ordnet. Helt klart veldig kjekt for meg som arrangerer å få sånne supre tilbakemeldinger. Takk for at dere gjorde denne «blåturen» til en stor suksess for oss. Og for at dere har gjort alt dere har kunnet for at vi skulle få en kjempekjekk kveld.»

— Mette Hopsdal, Curato rtg. Bergen

 

Espira logo
«Vi var veldig fornøyd med dagen vår på Sotra Villmarkssenter! Teambuildingen var lærerik og ikke minst underholdende! Her fikk vi anledning til å bli enda bedre kjent med hverandre, og det var interessant å se hvordan man inntok ulike roller underveis. Denne dagen har bidratt til en større forståelse av hvem vi er, og har gjort oss til et enda bedre jobbteam i barnehagen. Vi anbefaler alle typer bedrifter en dag på Sotra Villmarkssenter!»

— Rose Catherine Stien

 

«Jeg har utelukkende fått positive tilbakemeldinger på dagen vi hadde med dere. Alle koste seg og synes det var kjekke øvelser og konkurranseinstinktet slo inn. Vi hadde mye latter og moro, noe vi trengte for å koble av fra en krevende hverdag på jobb.
Dette kan anbefales til andre!»

— Lin Merete Torgersen, Helse Bergen, Øyeavdelingen

 

«Rebusløypen et veldig bra innslag for vår del. Vi hadde samarbeid og det å bli kjent, som en «rød tråd» gjennom den formelle delen av denne dagen og det var glimrende å avslutte med en uformell gruppeoppgave. Oppgavene dere hadde laget var av en slik art at alle kunne være med å ha det gøy. Som dere hørte var det mye latter og engasjement. Flere av oss hadde ikke snakket sammen før denne dagen og det uhøytidelige gjorde at dette ble den icebreakeren som vi var lovet. Veldig bra!»

— Mona L Tøsdal, Prosjektleder i Tevas

 


«Takk for glimrende besøk i nydelige omgivelser! Topp aktiviteter og nydelig mat.»

— Alvhild Tofterå Berge, Regiondirektør Sparebank 1 SR-Bank

 

  

«Takk for sist, det er bare positive tilbakemeldinger, på teambuildingen på lørdag. Det var veldig mange som var skeptisk i utgangpunktet så vi var veldig spente på reaksjonen på opplegget. Opplevde at alle viste engasjement, og tilbakemeldingen fra alle er at dette var veldig kjekt og alle har kost seg»

— Edel M Waldersnes, leder transportavdeling Steinsenteret Åsane Sand og Singel.

 


«Ønsker å sei tusen takk for ein kjempe flott dag hos dere. Det blei god stemning og mykje latter. Ryktene om den kjekke dagen ved Sotra Villmarkssenter er godt spredt her på huset.»

— Kristine Netland

 


Takk for et vellykket arrangement! Villmarkinnslaget dannet en god ramme for vår lagåndsamling. Alle tilbakemeldingene vi i arrangementkommiteen har mottatt er svært positive. Spesielt positivt er det at de fleste kan delta uavhengig av størrelse og fysikk. Lykke til med videreutvikling av konseptet.

Kom i kontakt med oss

Ikke nøl med å ta kontakt for bedre informasjon om våre tjenester

Kontaktskjema

Planlegger dere å ha en samling? Vi gir gjerne et uforpliktende tilbud

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?