Deadline
Escape room

Vårt mobile escape room for små og store grupper i Bergen og omegn er teambuilding laget for konferansesalen

Tilbakemeldingen fra gjengen er at dette var et proft opplegg som var veldig gøy å delta på! Vi vil anbefale dette videre til resten av folkene i Knowit.

Morten Risnes Engelsen – Knowit Consulting

Escape room i Bergen og omegn

Teambuilding for konferansen

Deadline er utfordrende, engasjerende og gir mestringsfølelsen som teambuilding skal gi. Her får dere et ordentlig escape room til konferansesalen.

For å gjenskape escape room opplevelsen uten å låse dere inne  i et rom har vi laget praktiske oppgaver, fysiske ledetråder og digitale spor.

Bakgrunnshistorien er at betrodd medarbeider i IT-avdelingen blir avskjediget da det viser seg at han har benyttet konfidensielle opplysninger til egen vinning. I det han forlot bedriften rakk han likevel å kryptere alle dataene.

Nå krever han en større sum penger for å dekryptere dataene og gjøre dem leselige igjen. Det eneste som står igjen etter ham er en koffert. Den er låst, og vi regner med at den inneholder krypterings-nøkkelen. Men, det er kun én time igjen til fristen går ut, og alle dataene forsvinner.

Nå avhenger alt av at dere klarer å knekke kodene og finne nøkkelen. 

Lurer du på om det er mulig å gjennomføre på en samling dere planlegger? Vi kan møte dere på hotellene i Bergen og omegn og på andre plasser som restauranter eller konferanserommet på kontoret.

Nyheter

Escaperoom i Bergen

I løpet av et år møter ca. 50-70 bedrifter. Vi arrangerer blåtur i vår villmarksleir, teambuilding på hoteller i Bergen og omegn, og fulle dager med fokus på teamutvikling.

Deadline – Teambuilding for konferansesalen

Deadline – Teambuilding for konferansesalen

Deadline – Teambuilding for konferansesalen Escape room som teambuilding Sotra Villmarksenter er av Bergens ledende leverandører av skreddersydd…

AVO consulting

AVO consulting

AVO consulting I helgen hadde vi mobilt escaperoom med AVO consulting som en del av deres Halloween-fest. Gjengen som holder…

Hvorfor velge teambuilding

Hvorfor velge teambuilding

Innendørs aktiviteter og teambuilding Fordeler med Teambuilding Noen har kanskje opplevd kritiske innvendinger når man har lansert ideen…

Kom i kontakt med oss

Ikke nøl med å ta kontakt for bedre informasjon om vårt mobile escaperoom konsept i Bergen

Kom i kontakt

Vi gir gjerne et uforpliktende tilbud til deres neste samling

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?