Deadline
Escape room

Vårt mobile escape room for små og store grupper i Bergen og omegn er teambuilding laget for konferansesalen

Tilbakemeldingen fra gjengen er at dette var et proft opplegg som var veldig gøy å delta på! Vi vil anbefale dette videre til resten av folkene i Knowit.    

Morten Risnes Engelsen – Knowit Consulting

Escape room i Bergen og omegn

Teambuilding for konferansen

Deadline er utfordrende, engasjerende og gir mestringsfølelsen som teambuilding skal gi. Her får dere et ordentlig escape room til konferansesalen.

For å gjenskape escape room opplevelsen uten å låse dere inne  i et rom har vi laget praktiske oppgaver, fysiske ledetråder og digitale spor.

Bakgrunnshistorien er at betrodd medarbeider i IT-avdelingen blir avskjediget da det viser seg at han har benyttet konfidensielle opplysninger til egen vinning. I det han forlot bedriften rakk han likevel å kryptere alle dataene.

Nå krever han en større sum penger for å dekryptere dataene og gjøre dem leselige igjen. Det eneste som står igjen etter ham er en koffert. Den er låst, og vi regner med at den inneholder krypterings-nøkkelen. Men, det er kun én time igjen til fristen går ut, og alle dataene forsvinner.

Nå avhenger alt av at dere klarer å knekke kodene og finne nøkkelen. 

Lurer du på om det er mulig å gjennomføre på en samling dere planlegger? Vi kan møte dere på hotellene i Bergen og omegn og på andre plasser som restauranter eller konferanserommet på kontoret.

Tilbakemeldinger

Takk for en veldig god gjennomføring av vår teambuilding. Alle var veldig fornøyd og stemningen var på topp resten av kvelden. Det var bra for neste dag var en lang dag med tungt faglig stoff.

Lillian Caspersen Aker Solutions

Vi var veldig fornøyd med dagen vår på Sotra Villmarkssenter! Teambuildingen var lærerik og ikke minst underholdende! Her fikk vi anledning til å bli enda bedre kjent med hverandre, og det var interessant å se hvordan man inntok ulike roller underveis. Denne dagen har bidratt til en større forståelse av hvem vi er, og har gjort oss til et enda bedre jobbteam i barnehagen. Vi anbefaler alle typer bedrifter en dag på Sotra Villmarkssenter!

Rose Catherine Stien Espira

Rebusløypen et veldig bra innslag for vår del. Vi hadde samarbeid og det å bli kjent, som en «rød tråd» gjennom den formelle delen av denne dagen og det var glimrende å avslutte med en uformell gruppeoppgave. Oppgavene dere hadde laget var av en slik art at alle kunne være med å ha det gøy. Det var mye latter og engasjement. Flere av oss hadde ikke snakket sammen før denne dagen og det uhøytidelige gjorde at dette ble den icebreakeren som vi var lovet. Veldig bra!

Mona L Tøsdal Tevas

Ønsker å sei tusen takk for ein kjempe flott dag hos dere. Det blei god stemning og mykje latter. Ryktene om den kjekke dagen ved Sotra Villmarkssenter er godt spredt her på huset

Kristine Netland DNB

Det var veldig kjekt med Deadline, og jeg sover fortsatt med medaljen på om natten;) Tilbakemeldingen fra alle som var med var at det var morsomt, frustrerende og noe som bringer frem det verste i oss...ha-ha

Marianne Boge Norges Håndballforbund
Nyheter

Escaperoom i Bergen

I løpet av et år møter ca. 50-70 bedrifter. Vi arrangerer blåtur i vår villmarksleir, teambuilding på hoteller i Bergen og omegn, og fulle dager med fokus på teamutvikling.

Deadline – Teambuilding for konferansesalen

Deadline – Teambuilding for konferansesalen

Deadline – Teambuilding for konferansesalen Escape room som teambuilding Sotra Villmarksenter er av Bergens ledende leverandører av skreddersydd…

AVO consulting

AVO consulting

AVO consulting I helgen hadde vi mobilt escaperoom med AVO consulting som en del av deres Halloween-fest. Gjengen som holder…

Hvorfor velge teambuilding

Hvorfor velge teambuilding

Innendørs aktiviteter og teambuilding Fordeler med Teambuilding Noen har kanskje opplevd kritiske innvendinger når man har lansert ideen…

Kom i kontakt med oss

Ikke nøl med å ta kontakt for bedre informasjon om vårt mobile escaperoom konsept i Bergen

Kom i kontakt

Vi gir gjerne et uforpliktende tilbud til deres neste samling

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?