Teambuilding

Teambuilding i Bergen og omegn?

Sotra Villmarksenter har drevet med teambuilding i Bergen siden 1996, og holder arrangement for ca. 100 grupper årlig.

Våre erfarne instruktører guider ditt team gjennom engasjerende øvelser.  Vi skreddersyr teambuildingen etter dine behov. Og vi tilpasser lengden på opplegget etter ditt behov, alt fra 1-2 timer til hele dagsopplegg.

Teambuilding:
Vi lager poster med praktiske oppgaver som får deg og dine kollega til å jobbe sammen for å nå et mål. Gjennom disse oppgavene ønsker vi å skape refleksjoner rundt det å jobbe i team og hvordan dette fungere i deres hverdag. Denne typen teambuilding er en unik opplevelse som sveiser deg og dine kolleger sammen på en spesiell måte og i tillegg er kjempegøy!
Tid ca 2 timer.

Konkurransepreget teambuilding:
I konkurranseløypen konkurrerer dere i fem praktiske øvelser inspirert av teambuildingen vår. Vi deler dere opp i lag på mellom 6-18 stk. som konkurrerer mot hverandre i disse øvelsene. Konkurranseløypen passer like godt for Elda på 72 år og Eric på 19 år. Øvelsene er med andre ord ikke fysisk krevende, men det lønner seg absolutt å jobbe godt sammen som lag.

Mobilt escaperoom:
Deadline, som spillet heter, er en aktivitet som engasjerer og skaper samhold. Dere skal løse en samling av logiske, teoretiske og praktiske oppgaver. Den store variasjonen i oppgavene gjør at alle må bidra for å løse spillet. Vi ser at Deadline gir deltakerne en kjekk felles opplevelse og et glimt av mestringsfølelse.

Lederteam:
Har du ønsker om et dagsopplegg for din ledergruppe så har vi det perfekte opplegg for deg. Denne dagen ser vi på hvorfor noen team lykkes og andre ikke, gjennom teori og praksis ønsker vi å få det beste ut av ditt team. Ta en titt på video og nettside for en slik samling.

Ikke nøl med å ta en uforpliktende prat om hva vi kan tilby dere!

Vi har vår egen villmarksleir på Sotra, men vi er stadig rundt om i Bergen og Hordaland og har teambuilding.

Priser er fra 460,- (eks. mva.) per person*.

Se bilder fra våre arrangement på vår facebookside.

Ta gjerne kontakt for et godt tilbud

*Minstepris: 6000 kroner (eks. mva.) per gruppe.