Teambuilding

TEambuilding i Bergen

Aktiviteter som samler

Vil dere finne på noe gøy sammen i Bergensområdet? Prøv våre samarbeidsøvelser, Farmen-inspirerte-øvelser som melksespannholding og øksekasting eller vårt mobile escaperoom. Vi tilpasser opplegget etter ditt behov, alt fra 1-2 timer med aktiviteter til fulle dager med teambuilding, mat, faglig påfyll og underholdning.

engasjerende lagkonkurranse

Konkurranseløype

I konkurranseløypen konkurrerer dere lagvis i fem engasjerende samarbeidsøvelser. Teambuildingen er med andre ord ikke fysisk krevende og alle kan delta på like vilkår. Opplegget varer i 90 min og avsluttes med en uhøytidlig medaljeseremoni.

Mobilt escaperoom

Deadline

Deadline er en teambuildingsaktivitet som engasjerer, skaper samhold, og får frem kreativiteten og lagånden hos deltakerne. Med stor variasjon i oppgavene må alle bidra i å løse utfordringene, her er det både logiske, teoretiske og praktiske oppgaver.

Inspirert av Mesternes mester

Mesterløype

Mesterløypen er en teambuildingsasktivitet der dere skal gjennom fire lagøvelser inspirert av Mesternes Mester på Nrk. Til slutt skal de to beste lagene møtes i en finale der mesternes mester blir kåret.

Historisk løype

Bli med på historisk vandring til Fjell festning. Her får dere levende historie og omvisning i en av Norges største underjordiske festninger kombinert med kjekke aktiviteter og lokal mat

Nettbrettrebus

Vi deler dere inn i lag som konkurrerer om å løse bilde og video-oppgaver, praktiske øvelser som øksekasting, samarbeidsoppgaver, quiz-spørsmål og spørsmål om deltakerne best mulig. Aktiviteten er variert og kreativ med en morsom avslutning sammen

Aktivitetsløype

Sotra Villmarksenter tilbyr en rekke spennende og varierte aktiviteter i Bergen og Hordaland. Våre aktiviteter passer utmerket for unge så vel som eldre, spreke og for ikke-fullt-så-spreke.

Teamutvikling

Vi lager poster med praktiske oppgaver som får deg og dine kollega til å jobbe sammen for å nå et mål. Gjennom disse oppgavene ønsker vi å skape refleksjoner rundt det å jobbe i team og hvordan dette fungere i deres hverdag. Denne typen teambuilding er en unik opplevelse som sveiser deg og dine kolleger sammen på en spesiell måte og i tillegg er kjempegøy!

Blåtur

Sotra Villmarksenter hjelper deg å lage et spennende arrangement for din gruppe, litt utenom det vanlige. Vi har mange ulike muligheter og alternativ for deg og vil hjelpe deg å finne det beste alternativet for din blåtursamling. Skreddersy blåturen sammen med oss eller velg en blåturpakke. Vi kan hjelpe med teambuilding, aktiviteter, mat, transport, et sted å være og overnatting.

Kom i kontakt med oss

Vi kommer gjerne med forslag til kjekke ting dere kan gjøre sammen hos oss eller andre

Kontaktskjema

Planlegger dere å ha en samling? Vi gir gjerne et uforpliktende tilbud

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?