Utdrikningslag i Bergen?

Utdrikningslag

Teambuilding i fine omgivelser

Skal dere ha utdrikningslag i Bergen eller Hordaland? Her er våre beste tips og anbefalte aktiviteter. 

Å ha fokus på samhold tror vi er bra på en sånn dag! Vi tilbyr teambuildingsøvelser og aktiviteter som legger til rette for det. Ofte er ikke alle i et utdrikningslag like godt kjent. Erfaringen vår er at aktivitet er en god måte å «bryte isen» og bli litt bedre kjent. Derfor anbefaler vi som regel å starte dagen ute hos oss, før en drar videre.

Vi har mange ulike muligheter og alternativ for deg og ønsker å hjelpe deg å finne en løsning som passer gruppens behov og ønsker.

Teambuilding

Våre anbefalte aktiviteter

Konkurranseløype

Konkurranseløypen deler vi dere i to lag som konkurrer gjennom fem samarbeidsøvelser. Vi sørger for å lage en god og uhøytidelig ramme rundt opplegget. Fokuset er på å ha det kjekt sammen.

Aktivitetsløype

Sotra Villmarksenter tilbyr en rekke spennende og varierte aktiviteter i Bergen og Hordaland. Våre aktiviteter passer utmerket for unge så vel som eldre, spreke og for ikke-fullt-så-spreke.

Mobilt escaperoom

Lagvis skal dere løse en samling av logiske, teoretiske og praktiske oppgaver. De som lykkes er flinke å jobbe sammen, delegere og dele informasjon på en smart måte. Det er ikke enkelt, men det engasjerer.

Engasjerende og lekent

Velprøvde aktiviteter som engasjerer gjengen og en god ramme for arrangementet.

Enklere prising

Velg det som passer for dere

Under ser du tre valg som passer for utdrikningslag. Har du andre ønsker? Vi hjelper deg gjerne å lage en minneverdig dag!

Teambuilding

649,- per pers

Minsterpris 7500,-

Teambuilding+

799,- per pers

Minstepris 9 000,-

Full pakke

1199,- per pers

Minstepris 13 000,-

Alle pakkene inneholder en valgfri teambuildingsaktivitetet i villmarksleiren vår. Vi legger opp til at den aktiviteten varer i ca. 90 min. Tilleggsaktiviteten varer i 30 min og er normalt noe en finner i aktivitetsløypen, som øksekast eller bueskyting.

Leie av villmarksleiren inkluderer festlokaler, enten hovedhus eller lavvo, og tilgang på området i 2 timer. Vi har mange koselige sitteplasser ute og inne. Det blir servert kaffi og dere kan nyte medbrakt drikke. Vi varmer gjerne opp kullgrillen for dere også.

Bestille grillmat? Vi samarbeider med Steffi Støvo som kommer og griller maten for dere i campen. Her er det lamme- og hjortekjøtt fra gården like ved. Er det den beste burgeren på Sotra?

Vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål

Vi har mange utdrikningslag ute hos oss i løpet av et år og ofte får får vi spørsmål rundt det praktiske. Kanskje lurer du på noe av det samme?

Vi pleier å anbefale enten Konkurranseløypen eller Mesterløypen. Det er aktiviteter som alle kan delta på og som passer godt ute i campen vår. Hvis dere vil prøve øks, bue og lignende så kan vi flette det inn i opplegget.

Skal dere være inne så vil vi normalt anbefale Deadline. Deadline er vårt mobile escape room.

Vi leier ut campen vår i forbindelse med aktiviteter.

Vi kan tilby festlokale, lavvo, store uteområder under tak, kullgriller. Vi har varmelamper, høyttaler og fire pene utetoaletter. 

Vi serverer kaffi og te om ønskelig. 

Det koster 125 kroner per person for leie av campen i 2 timer.

 

Sotra Villmarksenter ligger på Fjell. Det er ca. 10 min forbi Straume om du kommer fra Bergen. Du finner oss under Sotra Villmarksenter på google sin kart-tjeneste.

Ja, vi tilbyr teambuilding og utleie av campen hele året.

Det er fritt frem og ta med og nyte egen mat og drikke hos oss. Grupper som besøker oss får servert gratis kaffi og vann.

Du kan fritt avbestille opptil fire uker før arrangementet etter det er bestillingen bindende. Dere kan justere antallet deltakere fritt frem til 1 uke før arrangementet og med 10% frem til tre dager før.

Kontakt oss

erlend@sotra-villmarksenter.no

Kontaktskjema

Planlegger dere et utdrikningslag? Velg en pakke eller be om et uforpliktende tilbud

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?