Nettbrettrebus

Tilbakemeldingen fra gjengen er at dette var et proft opplegg som var veldig gøy å delta på! Vi vil anbefale dette videre til resten av folkene i Knowit.

Morten Risnes Engelsen – Knowit Consulting

NETTBRETTREBUS

Teambuilding som tar deg fra A-Å

Aktivitetene er en moderne versjon av rebusen. Oppgavene, lokasjon og mål kan skreddersys så det passer inn med samlingen og målet for den. Se bilder fra våre arrangement på vår facebookside.

Dette er nettbrettrebus

Vi deler dere inn i lag som konkurrerer om å løse bilde og video-oppgaver, praktiske øvelser som øksekasting, samarbeidsoppgaver, quiz-spørsmål og spørsmål om deltakerne best mulig. 

Når alle er ferdig samler vi oss for å se bilde- og video-bidragene fra de ulike lagene og kårer et vinnerlag. Aktiviteten er variert, avslappet og morsom for alle å delta på.

Siden 2007

Sotra Villmarksenter sitt mål er å skape positive spor i hverdagen til menneskene vi jobber med

Tilbakemeldinger

Takk for en veldig god gjennomføring av vår teambuilding. Alle var veldig fornøyd og stemningen var på topp resten av kvelden. Det var bra for neste dag var en lang dag med tungt faglig stoff.

Lillian Caspersen Aker Solutions

Vi var veldig fornøyd med dagen vår på Sotra Villmarkssenter! Teambuildingen var lærerik og ikke minst underholdende! Her fikk vi anledning til å bli enda bedre kjent med hverandre, og det var interessant å se hvordan man inntok ulike roller underveis. Denne dagen har bidratt til en større forståelse av hvem vi er, og har gjort oss til et enda bedre jobbteam i barnehagen. Vi anbefaler alle typer bedrifter en dag på Sotra Villmarkssenter!

Rose Catherine Stien Espira

Rebusløypen et veldig bra innslag for vår del. Vi hadde samarbeid og det å bli kjent, som en «rød tråd» gjennom den formelle delen av denne dagen og det var glimrende å avslutte med en uformell gruppeoppgave. Oppgavene dere hadde laget var av en slik art at alle kunne være med å ha det gøy. Det var mye latter og engasjement. Flere av oss hadde ikke snakket sammen før denne dagen og det uhøytidelige gjorde at dette ble den icebreakeren som vi var lovet. Veldig bra!

Mona L Tøsdal Tevas

Ønsker å sei tusen takk for ein kjempe flott dag hos dere. Det blei god stemning og mykje latter. Ryktene om den kjekke dagen ved Sotra Villmarkssenter er godt spredt her på huset

Kristine Netland DNB

  Kom i kontakt med oss

  Ikke nøl med å ta kontakt for bedre informasjon om våre tjenester

  Kontaktskjema

  Planlegger dere å ha en samling? Vi gir gjerne et uforpliktende tilbud

  Send oss en henvendelse

  Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

  "*" indicates required fields

  Ditt navn*
  Nyhetsbrev
  Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?