Nettbrettrebus

Frisk luft, lek og kreativitet

Nettbrettrebusen

Med nettbrettrebus fra Poplar får dere den gamle rebusen i ny drakt. Lokasjon og innhold skreddersys så det passer inn med samlingen og målet for den. Underveis får en frisk luft, oppdager områdene rundt og får frem lagånd og kreativitet.

Rebusløypen et veldig bra innslag for vår del. Oppgavene dere hadde laget var av en slik art at alle kunne være med å ha det gøy. Det var mye latter og engasjement. Flere av oss hadde ikke snakket sammen før denne dagen og det uhøytidelige gjorde at dette ble den icebreakeren som vi var lovet. Veldig bra!

Mona Tøsdal – Tevas

Vi liker å være ute og ha det gøy sammen. Vi tror at frisk luft og lek er flott for alle typer grupper i Bergen og omegn.

Nettbrettrebusen tilbyr en spennende teambuilding-opplevelse som kan arrangeres utendørs og innendørs, enten det er i Bergen selv, i de vakre omgivelsene, eller hvor som helst i området rundt Bergen. 

Dette er teambuilding i Bergen med en morsom vri. Deltakerne følger en digital sti som inneholder varierte oppgaver og aktiviteter som til slutt leder til et felles mål. Forestill deg en blanding av Kahoot og Pokemon Go. 

Underveis kan dere forvente:

– En allsidig quiz som passer for alle

– Relevant faglig innhold som engasjerer

– Kreative foto- og videooppgaver

– Teambyggende øvelser som styrker samholdet

– Spennende utfordringer som gir glede

Nettbrettrebusen er fleksibel og kan tilpasses gruppen deres. Vil dere ha en fysisk utfordring, styrke båndene i teamet, eller utfordre kreativiteten til gjengen?

Etter at alle har fullført oppgavene, samles vi for å dele de morsomme og kreative bidragene fra alle lagene. Til slutt kåres et vinnerlag som får medaljer som en hyggelig belønning.

Teambuildingen er variert og tilpasset alle typer grupper i Bergen og omegn. Hvorfor ikke prøve teambuilding på en litt annerledes måte med oss?

Siden 2007

Sotra Villmarksenter sitt mål er å skape positive spor i hverdagen til menneskene vi jobber med

Tilbakemeldinger

Takk for en veldig god gjennomføring av vår teambuilding. Alle var veldig fornøyd og stemningen var på topp resten av kvelden. Det var bra for neste dag var en lang dag med tungt faglig stoff.

Lillian Caspersen Aker Solutions

Vi var veldig fornøyd med dagen vår på Sotra Villmarkssenter! Teambuildingen var lærerik og ikke minst underholdende! Her fikk vi anledning til å bli enda bedre kjent med hverandre, og det var interessant å se hvordan man inntok ulike roller underveis. Denne dagen har bidratt til en større forståelse av hvem vi er, og har gjort oss til et enda bedre jobbteam i barnehagen. Vi anbefaler alle typer bedrifter en dag på Sotra Villmarkssenter!

Rose Catherine Stien Espira

Ønsker å sei tusen takk for ein kjempe flott dag hos dere. Det blei god stemning og mykje latter. Ryktene om den kjekke dagen ved Sotra Villmarkssenter er godt spredt her på huset

Kristine Netland DNB

Kom i kontakt med oss

Ikke nøl med å ta kontakt for bedre informasjon om våre tjenester

Kontaktskjema

Planlegger dere å ha en samling? Vi gir gjerne et uforpliktende tilbud

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?