Om oss

Daglig leder

Roger Skoge

Roger Skoge

Eier og instruktør

Kontaktinformasjon

Roger Skoge er daglig leder av Sotra Villmarksenter AS og og har tatt imot hundrevis av grupper hos oss. Roger er først og fremst utrolig flink med mennesker, han liker å se folk ta nye steg, enten det er i et team, eller at du klarer å gjøre nye ting i kajakken. Han er lisensiert i personlighets- og teamverktøyene DISK og Belbin. Han er også daglig leder i vårt datterselskap Elements AS.

Om oss

Siden etableringen i 1996 har Sotra Villmarksenter utviklet seg til å bli en av Bergens ledende leverandør av skreddersydd teambuildings- og aktivitetsarrangement for firma og privatpersoner.

Blåtur, teambygging for små og store grupper, undervisning om teamroller, aktiviteter og opplegg for skoler er noen av tilbudene våre.

Vårt mål: Sotra Villmarksenter skal gi opplevelser som setter positive spor i din hverdag.

Verdier: Kvalitet, trygghet, relevant og engasjement

Teambygging for oss er øvelser som kan utvikle ditt team. For å oppnå gode resultater i øvelsene, må alle delta. Øvelsene våre er også laget med tanke på situasjoner i arbeidslivet, noe vi reflekterer rundt under teambuilding.

I aktivitetene er det enkeltindivid eller lagkonkurranse som står i sentrum,  Eksempler på aktiviteter hos oss er bueskyting, øksekasting og bruskasseklatring.

Skoleklasser får et skreddersydd opplegg, som vi utformer i samarbeid med skolene, for å få det best mulig tilpasset elevene.

Vi har et samarbeid med Human AS. Dette selskapet ble etablert i år 2000 og er en bedrift hvor det å være jordnær og nøktern, kombineres med høy faglig kvalitet og kompetanse. De har i dag kontorer i Bergen, Haugesund og Stavanger. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder faglig kompetanse innenfor teamutvikling og teamverktøy

Sammen med Human eier vi selskapet Elements AS, hvor vi kombinerer teamverktøy og actionlearning.


Ansatte

Erlend David Sæle

Erlend David Sæle

Markedskoordinator

Kontaktinformasjon

En flittig bruker av byfjellene med godt humør og stort konkurranseinstinkt. Trives best sammen med andre og koser seg mest når han lykkes med å skape god stemning og samhold hos gruppene. Er utdannet samfunnsøkonom og slå gjerne av en prat om rentebanen mens han trasker i fjellene.

Våre instruktører


Johnny Furdal

Johnny Furdal

En lidenskapelig fluefisker som trives ute sammen med folk. Alltid godt humør som smitter over på folk han er sammen med. Har opparbeidet seg god erfaring med å lede grupper trygt gjennom sitt arrangement.

Anja Njøten

Anja Njøten

Instruktør, som har blikk for å få frem det beste som bor i enhver person og gruppe.

Trond Tyssøy

Trond Tyssøy

Trond har solid erfaring med teambuilding. Trond er sertifisert i personlighets- og teamvertøyene DISK og Belbin. Han er også kajakkveileder og klatreleder.

Odd Arild Algrøy

Odd Arild Algrøy

Instruktør, som med sine engasjerende egenskaper får opp humør og engasjement hos enhver gruppe.