Deadline – Teambuilding for konferansesalen

Escape room som teambuilding

Sotra Villmarksenter er av Bergens ledende leverandører av skreddersydd teambuilding, blåturer og utdrikningslag for bedrifter og grupper. Vi har alternativer som kan gjennomføres både inne og ute. Dere kan besøke oss i villmarksleiren på Sotra eller invitere oss med der du skal være.

ESCAPE ROOM I BERGEN OG OMEGN

La oss få presentere vårt konsept «Deadline» et mobilt escaperoom for små og store grupper som passer fint som teambuildingsaktivitet for konferansesalen.

Deadline er en aktivitet som engasjerer, skaper samhold og får frem kreativiteten og lagånden hos deltakerne. Med stor variasjon i oppgavene må alle bidra til å løse utfordringene, her er det både logiske, teoretiske og praktiske oppgaver.

For å gjenskape escaperoom opplevelsen uten å låse dere inne i et rom har vi laget praktiske oppgaver, fysiske ledetråder og digitale spor.

Bakgrunnshistorien er at betrodd medarbeider i IT-avdelingen blir avskjediget da det viser seg at han har benyttet konfidensielle opplysninger til egen vinning. I det han forlot bedriften rakk han likevel å kryptere alle dataene.

Nå krever han en større sum penger for å dekryptere dataene og gjøre dem leselige igjen. Det eneste som står igjen etter ham er en koffert. Den er låst, og vi regner med at den inneholder krypterings-nøkkelen. Men, det er kun én time igjen til fristen går ut, og alle dataene forsvinner.

Nå avhenger alt av at dere klarer å knekke kodene og finne nøkkelen…

Fordeler med teambuilding

Noen har kanskje opplevd noen innvendinger når man har lansert ideen om å kjøre teambuilding med bedriften, avdelingen eller gruppa. Eller kanskje dere vurderer teambuilding, men er usikker på hva dere kan få ut av det?

Fordelene med teamutvikling og teambuilding:

 • Blir bedre kjent med arbeidskamerater og team.
 • Bedre kommunikasjon
 • Lærer å lytte til andre (fryktelig verdifullt!)
 • Få mer selvtillit
 • Lære å gi og ta
 • Ser at en er avhengig av andre for å lykkes
 • Lære å stole på andre
 

Samarbeid krever at en lytter til andres løsninger og ideer, derfor fokuserer vi på de momenter som er avgjørende for denne prosessen ved bruk av praktiske teambyggingsøvelser. 

Vårt mål er at Sotra Villmarksenter skal gi opplevelser som setter positive spor i din hverdag.

Våre verdier:

 • Vi ønsker å skape engasjement gjennom aktivitet
 • Teambuilding kan gjerne være utfordrende, men rammen skal gi trygghet
 • Kvalitet betyr at alle samlinger har en rød tråd, opplegget er velutprøvd og vi er alltid tidlig ute
 • Du skal sitte med opplevelsen av at du får det du betaler for. Vi overselger ikke
 
Hvis du planlegger et møtepunkt for dine ansatte så kan vårt bidrag gjøre din samling bedre. Vi kan tilby alt fra en time til et dagsopplegg for deg eller om du skulle ønske et lite avbrekk med konkurranser eller teambuilding. 

Vi kommer der du har din samling, eller så kan vi booke hele samlingen for deg.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram også!

Les mer om oss og Escpaeroom her.