Planleggingsdager på Panorama

9.11.2018
|
0 Kommentarer
||

Konkurranseløype med Leiknes skule

I går prøvde de ansatte ved Leiknes skule vår konkurranseløypePanorama hotell og resort. Jeg deler de opp i to lag som skal konkurrer i fem teambuildingsinspirerte samarbeidsøvelser. Allerede i første øvelse avslører de seg selv, dette er en engasjert og kjekk gruppe.

Etter opplegget snakker jeg med Kathrine Hopland om formålet med samlingen. Hun forteller at de har invitert alle ansatte med på et 2-dagers teambuildingsopplegg på Panorama hotell i Sund. Det viser seg også at vi er oppvarmingsnummeret til Erik Hanøy, tidligere radiostemme i NRK Hordaland, som skal ha foredrag neste dag.

– Hva er formålet med samlingen?
Tema for samlingen er teambuilding og målet vi jobber mot er å bli «enda bedre» sammen, svarer Kathrine kontant. Vi har to planleggingsdager her og masse innhold.

– Hva skjer videre da?
Nå skal vi straks ha foredrag i egen regi. Etterpå skal vi slappe av i godt lag, spise deilig mat og benytte oss av velvære avdelingen. I morgen får vi besøk av Erik Hanøy, som skal holde foredrag. Så skal vi ha kurs om den nye læreplattformen Canvas, som erstatter It’s learning på nyåret. Vi skal også ha en «walk and talk» sesjon i området rundt hotellet.

– Hva er «walk and talk» for noe?
Da går vi tur i skauen to og to mens vi snakker om ulike problemstillinger. Det vi har snakket om kan presenteres i plenum etterpå, forklarer hun.

Det er en lur måte å kombinere mosjon og arbeid på, synes jeg.

– Hvorfor valgte dere Sotra Villmarksenter  for teambuilding?
Vi kjente til Panorama hotell fra før og så på nettsidene deres at de anbefalte dere. Så syntes vi det passet bra å begynne oppholde med litt mer fysiske teambuildingsoppgaver. Da stiller alle likt uavhengig av erfaring, forklarer Hopland. Hva synes du om opplegget da? Det var kjempe kjekt, svarer hun entusiastisk. Og du ga godt med skryt så vi ble oppløftet underveis, ler hun.

Skrytet var helt på sin plass. Det var så mye engasjement og innsats at jeg rett og slett ble revet med.

– Er det en grunn til at dere valgte Panorama?
Ja, vi hadde hørt positive ting om hotellet og kjente, som nevnt, til det fra før. Så når vi skulle samle alle ansatte falt valget på Panorama. Hun trekker også frem den vakre naturen i området og den fredlige atomsfæren beliggenheten skaper.

Takk til de ansatte på Leiknes skule for en kjekk samling og lykke til i den viktige jobben dere gjør!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *