Planleggingsdager på Panorama

Leiknes skule har invitert alle ansatte med på et 2-dagers teambuildingsopplegg på Panorama hotell i Sund. Vi er «oppvarmingsnummeret» til Erik Hanøy, tidligere radiostemme i NRK Hordaland, som skal ha foredrag neste dag.

Teambuilding på Panorama

Etter at de har prøvd konkurranseløypen vår snakker jeg med Kathrine Hopland om samlingen. Kathrine sier at formålet med samlingen er å bli enda bedre sammen. Vi har to planleggingsdager her som vi fyller med masse innhold.

– Hva skjer videre da?
Nå skal vi straks ha foredrag i egen regi. Etterpå skal vi slappe av i godt lag, spise deilig mat og benytte oss av velvære avdelingen.

I morgen får vi besøk av Erik Hanøy, som skal holde foredrag. Så skal vi ha kurs om den nye læreplattformen Canvas, som erstatter It’s learning på nyåret.

Vi skal også ha en «walk and talk» økt i området rundt hotellet. Da går vi tur i skauen to og to for å snakke om ulike problemstillinger. Det vi snakker om presenteres i plenum etterpå, forklarer hun.

Det er en lur måte å kombinere mosjon og arbeid på, synes jeg.

– Hvorfor valgte dere Sotra Villmarksenter  for teambuilding?
Vi kjente til Panorama hotell fra før og så på nettsidene deres at de anbefalte dere. Så passer det bra å begynne oppholde med litt aktiviserende teambuilding. Da stiller alle likt uavhengig av erfaring.

– Hva synes dere om teambuildingen?
Det var kjempe kjekt! Og du ga godt med skryt så vi ble oppløftet underveis, sier hun og ler. Skrytet var helt på sin plass. Det var så mye engasjement og innsats at jeg ble revet med.

– Er det en grunn til at dere valgte Panorama?
Ja, vi hadde hørt positive ting om hotellet og kjente, som nevnt, til det fra før. Så når vi skulle samle alle ansatte falt valget på Panorama. Hun trekker også frem den vakre naturen i området og den fredlige atomsfæren beliggenheten skaper.

Categories

Hvem er vi?

Vi tilbyr teambuilding og gruppeaktiviteter i Bergen og omegn.

Kontaktskjema

Planlegger dere å ha en samling? Vi gir gjerne et uforpliktende tilbud

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?