Planleggingsdager på Panorama

9.11.2018

Konkurranseløype med Leiknes skule

I går prøvde de ansatte ved Leiknes skule vår konkurranseløype (les mer her) på Panorama hotell og resort. Jeg deler de opp i to lag som skal konkurrere i fem teambuildingsinspirerte samarbeidsøvelser. Engasjementet og det gode humøret i gruppen er synlig fra første øvelse.

Etter opplegget snakker jeg med Kathrine Hopland om formålet med samlingen.

De har invitert alle ansatte med på et 2-dagers teambuildingsopplegg på Panorama hotell i Sund, forklarer hun. Og vi er på en måte oppvarmingsnummeret til Erik Hanøy, tidligere radiostemme i NRK Hordaland, som skal ha foredrag neste dag.

– Hva er formålet med samlingen?
Tema for samlingen er teambuilding og målet vi jobber mot er å bli «enda bedre» sammen, svarer Kathrine kontant. Vi har to planleggingsdager her og masse innhold.

– Hva skjer videre da?
Nå skal vi straks ha foredrag i egen regi. Etterpå skal vi slappe av i godt lag, spise deilig mat og benytte oss av velvære avdelingen. I morgen får vi besøk av Erik Hanøy, som skal holde foredrag. Så skal vi ha kurs om den nye læreplattformen Canvas, som erstatter It’s learning på nyåret. Vi skal også ha en «walk and talk» økt i området rundt hotellet.

– Hva er «walk and talk» for noe?
Da går vi tur i skauen to og to for å snakke om ulike problemstillinger. Det vi snakker om presenteres i plenum etterpå, forklarer hun.

Det er en lur måte å kombinere mosjon og arbeid på, synes jeg.

– Hvorfor valgte dere Sotra Villmarksenter  for teambuilding?
Vi kjente til Panorama hotell fra før og så på nettsidene deres at de anbefalte dere. Så passer det bra å begynne oppholde med litt aktiviserende teambuilding. Da stiller alle likt uavhengig av erfaring.

– Hva synes dere om teambuildingen?

Det var kjempe kjekt! Og du ga godt med skryt så vi ble oppløftet underveis, sier hun og ler. Skrytet var helt på sin plass. Det var så mye engasjement og innsats at jeg ble revet med.

– Er det en grunn til at dere valgte Panorama?
Ja, vi hadde hørt positive ting om hotellet og kjente, som nevnt, til det fra før. Så når vi skulle samle alle ansatte falt valget på Panorama. Hun trekker også frem den vakre naturen i området og den fredlige atomsfæren beliggenheten skaper.

Takk til de ansatte på Leiknes skule for en kjekk samling og lykke til i den viktige jobben dere gjør!

 

Comments are closed.