Lagbygging på Panorama

Sotra Villmarksenter på Panorama

Sett postive spor i hverdagen

Sotra Villmarksenter er stolt av å kunne tilby lagbyggingsaktiviteter til gjester ved Panorama Hotell & Resort. Med oss får du erfarne instruktører som tar dere med gjennom øvelser som passer for alle, uavhengig av alder og fysikk.

Vi ønsker å skape engasjement gjennom aktivitet. Lagbyggingen synes vi gjerne kan være utfordrende, men rammen skal være trygg. Vi er opptatt av kvalitet. For oss betyr det at opplegget vårt har en rød tråd fra start til slutt, aktivitetene er velutprøvd og at vi møter dere med et smil.

 

Teambuilding

Anbefalte aktiviteter på Panorama

Våre aktiviteter gjennomføres utendørs eller innendørs

Quiz-show

Inspirert av Alle mot 1 har vi laget et quiz-show der alle stiller helt likt. Våre instruktører leder fra scenen med spørsmål og oppgaver som gjennomføres live på scenen og i forhåndsinnspilte videoer. Før hver oppgave gjennomføres gir lagene sine beste prediksjoner i vår dedikerte app. Klar til å utfordre deg selv og ha det gøy?

Mobilt escaperoom

Deadline er en aktivitet som engasjerer, skaper samhold, og får frem kreativiteten og lagånden hos deltakerne. Med stor variasjon i oppgavene må alle bidra i å løse utfordringene, her er det både logiske, teoretiske og praktiske oppgaver.

Historisk løype

Gå i russerfangenes fotspor. På vei til Panorama stopper dere i vår villmarksleir som var fangeleir under 2. verdenskrig. 

Her får dere høre fangenes historie, gå opp russarstegen mens dere konkurrerer i vår historiske rebus, kaste øks med scenisk bakteppe, smake nydelig lokal mat og se det kolossale underjordiske festningsanlegget.

* Vi tar et kjøre- og riggetillegg på 1500,- (eks. mva.). Tillegget er inkludert i minsteprisen.

Siden 2007

Sotra Villmarksenter sitt mål er å skape positive spor i hverdagen til menneskene vi jobber med

Tilbakemeldinger

Takk for en veldig god gjennomføring av vår teambuilding. Alle var veldig fornøyd og stemningen var på topp resten av kvelden. Det var bra for neste dag var en lang dag med tungt faglig stoff.

Lillian Caspersen Aker Solutions

Vi var veldig fornøyd med dagen vår på Sotra Villmarkssenter! Teambuildingen var lærerik og ikke minst underholdende! Her fikk vi anledning til å bli enda bedre kjent med hverandre, og det var interessant å se hvordan man inntok ulike roller underveis. Denne dagen har bidratt til en større forståelse av hvem vi er, og har gjort oss til et enda bedre jobbteam i barnehagen. Vi anbefaler alle typer bedrifter en dag på Sotra Villmarkssenter!

Rose Catherine Stien Espira

Rebusløypen et veldig bra innslag for vår del. Vi hadde samarbeid og det å bli kjent, som en «rød tråd» gjennom den formelle delen av denne dagen og det var glimrende å avslutte med en uformell gruppeoppgave. Oppgavene dere hadde laget var av en slik art at alle kunne være med å ha det gøy. Det var mye latter og engasjement. Flere av oss hadde ikke snakket sammen før denne dagen og det uhøytidelige gjorde at dette ble den icebreakeren som vi var lovet. Veldig bra!

Mona L Tøsdal Tevas

Ønsker å sei tusen takk for ein kjempe flott dag hos dere. Det blei god stemning og mykje latter. Ryktene om den kjekke dagen ved Sotra Villmarkssenter er godt spredt her på huset

Kristine Netland DNB

Ville bare si tusen takk igjen for en kjempefin teambuilding-opplevelse. Flere hos oss hadde ikke møtt hverandre før og dette var en perfekt måte å bli kjent på. Konkurranseløypen passet alle uavhengig av alder/fysikk og selv om det var veldig kaldt ute ble det ikke lagt merke til når konkurranseinstinktet på gruppene slo inn. Kan trygt anbefale dere til andre bedrifter.

Adelheid Baird BSA offshore
Teambuilding

Lyst å jobbe med samhandling?

Teamutvkling

I teambuildingsløypen tar vi dere gjennom samarbeidsøvelser som legger til rette for samtale i gruppen om tidspress, informasjonsflyt, samhandling og inkludering. Få en den nødvendige samtalen om arbeidshverdagen samtidig som dere har det gøy

Teamanalyse

Vil dere jobbe med samspill og inkludering? Vi har sertifisert oss innen Belbin og Disk. Personlighetsverktøy som gir et felles språk for å snakke om styrker og svakheter i teamet og hvordan dere utfyller hverandre. Dette er veldig fint å kombinere med praktiske øvelser.

Kom i kontakt med oss

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål om våre aktiviteter og tjenester

Kontaktskjema

Planlegger dere å ha en samling på Solstrand? Vi gir gjerne et uforpliktende tilbud

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?