Lagbygging på Westland

Sotra Villmarksenter på Westland

Ønsker dere å gjøre noe kjekt sammen?

Sotra Villmarksenter tilbyr teambuilding til gjester ved Westland hotel. Vi stiller med erfarne instruktører som tar dere med gjennom øvelser som passer for alle, uavhengig av alder og fysikk

 

Teambuilding

Anbefalte aktiviteter på Westlamd

Våre aktiviteter gjennomføres ute i hagen eller innendørs i konferanselokaler

Konkurranseløype

I konkurranseløypen konkurrerer dere i fem praktiske øvelser inspirert av teambuildingen vår. Vi deler dere opp i lag på mellom 6-18 stk. som konkurrerer. Konkurranseløypen passer like godt for Sigrid 68 år som Morten 19 år. Øvelsene er med andre ord ikke fysisk krevende.

Mobilt escaperoom

Deadline er en aktivitet som engasjerer, skaper samhold, og får frem kreativiteten og lagånden hos deltakerne. Med stor variasjon i oppgavene må alle bidra i å løse utfordringene, her er det både logiske, teoretiske og praktiske oppgaver.

Aktivitetsløype

Klar for å utfordre kollegaene dine i øksekast, kunnskap, pil- og bueskyting, støvlekast og mer? Før hver øvelse får dere opplæring for å få mestringsfølelse i trygge rammer. Aktiviteten kan gjennomføres som lagkonkurranse eller individuelt.

* Vi tar et kjøre- og riggetillegg på 1500,- (eks. mva.). Dette er inkludert i minimumsprisen, men ikke i prisen per person.

Siden 2007

Sotra Villmarksenter sitt mål er å skape positive spor i hverdagen til menneskene vi jobber med

Tilbakemeldinger

Takk for en veldig god gjennomføring av vår teambuilding. Alle var veldig fornøyd og stemningen var på topp resten av kvelden. Det var bra for neste dag var en lang dag med tungt faglig stoff.

Lillian Caspersen Aker Solutions

Vi var veldig fornøyd med dagen vår på Sotra Villmarkssenter! Teambuildingen var lærerik og ikke minst underholdende! Her fikk vi anledning til å bli enda bedre kjent med hverandre, og det var interessant å se hvordan man inntok ulike roller underveis. Denne dagen har bidratt til en større forståelse av hvem vi er, og har gjort oss til et enda bedre jobbteam i barnehagen. Vi anbefaler alle typer bedrifter en dag på Sotra Villmarkssenter!

Rose Catherine Stien Espira

Rebusløypen et veldig bra innslag for vår del. Vi hadde samarbeid og det å bli kjent, som en «rød tråd» gjennom den formelle delen av denne dagen og det var glimrende å avslutte med en uformell gruppeoppgave. Oppgavene dere hadde laget var av en slik art at alle kunne være med å ha det gøy. Det var mye latter og engasjement. Flere av oss hadde ikke snakket sammen før denne dagen og det uhøytidelige gjorde at dette ble den icebreakeren som vi var lovet. Veldig bra!

Mona L Tøsdal Tevas

Ønsker å sei tusen takk for ein kjempe flott dag hos dere. Det blei god stemning og mykje latter. Ryktene om den kjekke dagen ved Sotra Villmarkssenter er godt spredt her på huset

Kristine Netland DNB
TEAMUTVIKLING

Fokus på samhandling?

Teamutvkling

I teambuildingsløypen tar vi dere gjennom samarbeidsøvelser som legger til rette for samtale i gruppen om tidspress, informasjonsflyt, samhandling og inkludering. Få en fin samtale om arbeidshverdagen samtidig som dere har det gøy

Teamanalyse

Vil dere jobbe med samspill og inkludering? Vi har sertifisert oss innen Belbin og Disk. Personlighetsverktøy som gir et felles språk for å snakke om styrker og svakheter i teamet og hvordan dere utfyller hverandre. Dette er veldig fint å kombinere med praktiske øvelser.

Kom i kontakt med oss

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål om våre aktiviteter og tjenester til gjester ved Westland hotel

Kontaktskjema

Planlegger du samlingen på Westland? Send oss en forespørsel hvis du ønsker et uforpliktende tilbud

Send oss en henvendelse

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du får normalt svar samme dag

"*" indicates required fields

Ditt navn*
Nyhetsbrev
Kan vi få lov å sende deg relevant informasjon om nye produkter, tjenester og tilbud en gang i blant?