Vi skreddersyr firmasamlingen for deg, om det er på din bedrift, samling på et hotell eller i vår villmarksleir. Vi ordner alt fra transport, bespisning og overnatting.

Her kan du se en videosnutt over Villmarksleiren vår

Vårt mål er å skape opplevelser som setter positive spor i deres hverdag.

Hvis du planlegger event eller blåtur med fokus på å gjøre noe kjekt sammen, er dette våre bestselgere:

1Konkurransepreget teambuilding

I konkurransepreget teambygging lager vi forskjellige typer samarbeidsøvelser som dere skal konkurrere i. Vi deler dere opp i lag på opptil 20 personer som konkurrerer mot hverandre. Dette utvikler samarbeid og skaper mye moro. Etter konkurransen vil et vinnerlag bli kåret.
Tid ca 1,5 timer   (inne og ute)
Antall personer 12 – 200
Trykk her for å se en videosnutt over løypen


2. Rebusløype

I vår rebusløype vil dere bli delt opp i lag som skal konkurrere mot hverandre i ulike praktiske og teoretiske oppgaver. Dere får utdelt hver deres nettbrett med en oversikt på hvor postene er plassert. Dere kan velge aktivitetsnivået på arrangementet selv. Vi vil skreddersy hvert enkelt rebusløype etter deres behov.  I etterkant blir det kåring av et vinnerlag som vil bli premiert.
Antall personer 6 – 1000
Tid ca 1,5 timer.   (inne og ute)

Tilbakemelding fra Aker Solution (juni 2014)
Takk for en veldig god gjennomføring av vår teambuilding.
Alle var veldig fornøyd og stemningen var på topp resten av kvelden.
Lillian Caspersen, Aker Solutions
I løypene nevnt under er målet å utfordre deg og dine kollega til et bedre samarbeid og skape noen refleksjoner rundt dette.

3. Teambuilding

Vi lager poster med praktiske oppgaver som får deg og dine kollega til å jobbe sammen for å nå et mål. Gjennom disse oppgavene ønsker vi å skape refleksjoner rundt det å jobbe i team og hvordan dette fungere i deres hverdag. Denne typen teambuilding engasjerer, utfordrer og er i tillegg kjempegøy!
 Tid ca 2 timer (inne og ute)
Antall personer 4 – 60
Trykk her for å se en videosnutt over løypen

Tilbakemelding fra DNB (september 2014)
Ønsker å si tusen takk for en kjempeflott dag hos dere. Det ble god stemning og mye latter. Ryktene om den kjekke dagen ved Sotra Villmarksenter er godt spredt her på huset.

Kristine Neteland, DNB

4. Elements
Elements er tilrettelagt for team, ledergrupper og prosjektgrupper. Ved å slå sammen Sotra Villmarksenters og Human AS mangeårig erfaring med henholdsvis actionlearning og det teambaserte verktøyet Belbin Teamrole, kombineres praktisk og teoretisk læring rundt samhandling og samarbeid i et team. Samlingen gjennomføres i vakre omgivelser helt ute i havgapet på Sotra.
Antall personer 4 – 30

Tilbakemelding fra ledergruppe ABB
Bra opplegg med at teori og praksis er sydd sammen. Det var kjekt å få en profil av seg selv . Oppfølgingen av profilene hvor de forklarte at alle rollene var like viktig for at et team skulle fungere optimalt var også veldig bra. Oppgavene ute var tankevekkende. Det er jo noe å ta med seg i hverdagen her på ABB.

Susan Kleppestø, ABB

Aktivitetsløypen velger du hvis dine kollega er klare for litt action. I denne løypen kan du enten konkurrere som lag eller enkeltpersoner.

5. Aktivitetspakke
I aktivitetsløypene kan du velge mellom 4 av disse aktivitetene:
Pil og bueskyting, øksekasting, luftgeværskyting, stresskoffertkasting, bruskasseklatring og blinkskyting med golf.
Antall personer 4 – 20
Tid ca 2,5 – 3 timer   (uteaktivitet)
Trykk her for å se en videosnutt over løypen

Mange ønsker å starte arrangement, middag og julebord med noe som løser opp stemningen litt. Her er et godt alternativ:

6. Icebreakeren
Trenger du en icebreaker/avbrekk i forbindelse med møtedagen din, er dette løsningen. I praktiske og teoretiske oppgaver skal dere konkurrere i grupper mot hverandre.  Et vinnerlag vil selvsagt bli kåret og premiert. Dere kan her velge aktivitetsnivå på opplegget. Dette er et godt valg uansett årstid, da vi kan ha opplegget innendørs eller utendørs.
Antall personer 6 – 1000
Tid fra 30 min.
Vi har minstepris på de fleste pakkene på 7500,- per gruppe.

Ta gjerne kontakt om du er usikker på hva som passer best til gruppen din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *