Samling på Glesvær kafé

Blåtur til Glesvær

Velg en av våre blåturpakker

Vi har satt sammen tre blårturpakker basert på det vi selger mest av. Priser på overnatting og transport varierer med antall og lokasjon. Vi tilbyr også oppgraderinger og add-ons for et skreddersydd opplegg.

Startpakke

650,-

per person (eks. mva.)

Bestselger

fra 1300,-

per person (eks. mva.)

2-dagers

fra 2500,-

per person (eks. mva.)

Teambuilding på Glesvær

Anbefalt opplegg

Ønsker du et avbrekk i din samling på Glesvær kafé eller at vi skreddersyr et dagsopplegg for deg? Vi gjennomfører opplegget enten på bryggekanten ved kafeen eller i vår camp på veien ut. Velg en av akvitetene under eller ta kontakt for andre forslag

 

Nettbrettrebus

Utforsk Glesvær med nettbrettrebus. Her får dere variert innhold: praktiske oppgaver fra tradisjonell teambuidling, quiz, bilde og videooppgaver som tester kreativiteten. Men det beste er at dere kan oppleve Glesvær mens dere har det gøy sammen.

Konkurranseløypen

I konkurranseløypen lager vi forskjellige typer praktiske samardbeidsøvelser som dere skal konkurrere i. Vi deler dere opp i lag som konkurrerer mot hverandre i disse øvelsene. Her kan vi love deg engasjement og mye moro i sjøkanten. Etter konkurransen vil et vinnerlag bli kåret med en artig medaljeseremoni.

Aktivitetsløype

Sotra Villmarksenter tilbyr en rekke spennende og varierte aktiviteter i Bergen og Hordaland. Våre aktiviteter passer utmerket for unge så vel som eldre, spreke og for ikke-fullt-så-spreke. Velg fire aktiviteter som øks, bue, lasso osv.