Teambuilding

Teambuilding i Bergen og omegn?

Sotra Villmarksenter har drevet med teambuilding i Bergen siden 1996, og arrangerer arrangement for ca. 100 grupper årlig.

Våre erfarne instruktører guider ditt team gjennom engasjerende øvelser.  Vi skreddersyr teambuildingen etter dine behov. Vi har opplegg med varigheten tilpasset ditt behov, alt fra 1-2 timer til hele dagsopplegg.

Pakken vi selger mest av her er følgende:

Teambuildingsløype:
Vi lager poster med praktiske oppgaver som får deg og dine kollega til å jobbe sammen for å nå et mål. Gjennom disse oppgavene ønsker vi å skape refleksjoner rundt det å jobbe i team og hvordan dette fungere i deres hverdag. Denne typen teambuilding er en unik opplevelse som sveiser deg og dine kolleger sammen på en spesiell måte og i tillegg er kjempegøy!
Tid ca 2 timer.

Ledereteam:                                                                                                                                                     Har du ønsker om et dagsopplegg for din ledergruppe så har vi det perfekte opplegg for deg. Denne dagen ser vi på hvorfor noen team lykkes og andre ikkje, gjennom teori og praksis ønsker vi å få det beste ut av ditt team. Ta en titt på video og nettside for en slik samling.

Ikke nøl med å ta en uforpliktende prat om hva vi kan tilby dere!

Vi har vår egen villmarksleir på Sotra, men vi er stadig rundt om i Bergen og Hordaland og har teambuilding.

Priser er fra 490,- pr pers

Ta kontakt med oss i kontaktskjemaet til venstre eller via kontaktsiden for priser og tilbud.