Om oss

Siden etableringen i 1996 har Sotra Villmarksenter utviklet seg til å bli en av Bergens ledende leverandør av skreddersydd teambuildings- og aktivitetsarrangement for firma og privatpersoner.

Blåtur, teambygging for små og store grupper, undervisning av teamroller, aktiviteter og opplegg for skoler er noen av tilbudene våre.

Vårt mål: Sotra Villmarksenter skal gi opplevelser som setter positive spor i din hverdag.

Verdier: Kvalitet, trygghet, relevant og engasjement

Teambygging for oss er øvelser som kan utvikle ditt team. For å oppnå gode resultater i øvelsene, må alle delta. Øvelsene våre er også laget med tanke på situasjoner i arbeidslivet, noe vi reflekterer rundt under teambuilding.

I aktiviteterene er det enkeltindivid eller lagkonkurranse som står i sentrum,  Eksempler på aktiviteter hos oss er bueskyting, øksekasting og bruskasseklatring.

Skoleklasser skreddersyr vi sammen med skolene et opplegg til slik at det er et best mulig tilpasset opplegg for elevene. 

Idag eies Sotra Villmarksenter AS av Roger Skoge og Trond Tyssøy, begge med solid erfaring med teambuilding. Vi er linsensierte på testverktøyene DISK og BELBIN. 

Vi har et samarbeid med Human AS. Dette selskapet ble etablert i år 2000 og er en bedrift hvor det å være jordnær og nøktern, kombineres med høy faglig kvalitet og kompetanse. De har i dag kontorer i Bergen, Haugesund og Stavanger. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder faglig kompetanse innenfor teamutvikling og teamverktøy.

Sammen med Human eier vi selskapet Elements AS, hvor vi kombinerer teamverktøy og actionlearning.

Våre instruktører


Roger Skoge

Roger Skoge

Eier og instruktør

Kontaktinformasjon

Roger Skoge er daglig leder av Sotra Villmarksenter AS og og har tatt imot hundrevis av grupper hos oss. Roger er først og fremst utrolig flink med mennesker, han liker å se folk ta nye steg, enten det er i et team, eller at du klarer å gjøre nye ting i kajakken. Han er lisensiert i personlighets- og teamverktøyene DISK og Belbin. Han er også daglig leder i vårt datterselskap Elements AS.

Trond Tyssøy

Trond Tyssøy

Eier og instruktør

Kontaktinformasjon

Trond har som Roger, solid erfaring med teambuilding. I tillegg til teambuilding trives Trond godt i en kajakk eller i klatreselen i en fjellvegg. Trond er sertifisert i personlighets- og teamvertøyene DISK og Belbin. Han er også kajakkveileder og klatreleder.

Johnny Furdal

Johnny Furdal

Salg og markedsansvarlig. Friluftsmann som trives ute sammen med folk. Alltid godt humør som smitter over på folk han er sammen med.

Anja Njøten

Anja Njøten

Instruktør, som har blikk for å få frem det beste som bor i enhver person og gruppe.

Odd Arild Algrøy

Odd Arild Algrøy

Instruktør, som med sine engasjerende egenskaper får opp humør og engasjement hos enhver gruppe.